Algemene Voorwaarden

·       Ik lever de bestelde schalen zo snel mogelijk, Indien voorradig, worden de schalen vaak binnen 2 dagen, maar  in ieder geval binnen een week, nadat het bedrag op de rekening van Pottenbakkerij Heksenvuur is bijgeschreven, verstuurd. In alle andere gevallen  neem ik contact met u op.

·       Ieder stuk wordt goed verpakt en komt in een mooie cadeauverpakking: een doos met de Skyline van Rotterdam erop.

·       Om het milieu te sparen, maak ik gebruik van recyclebaar verpakkingsmateriaal dat al een functie heeft gehad. Uw pakketje ziet er misschien niet zo fraai uit, maar de inhoud wordt goed beschermd en het milieu is ermee gediend.

·       De bezorging van uw bestelling wordt uitgevoerd door Post.nl.
Als er onverhoopt tijdens het transport schade optreedt, meldt dit dan direct aan info@heksenvuur.nl.

·       Is de kleur niet naar uw smaak of niet naar de smaak van de ontvanger, dan is ruilen altijd mogelijk. Als u van tevoren belt, kan ik zeggen welke kleuren ik in de winkel op voorraad heb en anders hoe lang het duurt om de gewenste schaal te maken.

·       Alle schalen zijn met de hand gemaakt. Dit betekent dat er verschillen in kleur en grootte kunnen zijn. Ook de skyline verschilt per schaal (Rotterdam kent meer mooie gebouwen dan op een schaal passen) dus de schalen kunnen afwijken van de foto’s op de website.

·       De verzend- en portokosten voor het eerste artikel zijn voor klanten in Nederland € 6,50

·       Alle modellen, tekeningen, foto’s en teksten op deze website zijn geregistreerd en eigendom van pottenbakkerij Heksenvuur. Het is niet toegestaan deze zonder mijn voorafgaande toestemming op enigerwijze na te maken of te reproduceren.